Benvinguts

SIGUEU BENVINGUTS I BENVINGUDES A L’ESPAI VIRTUAL DE LA NOSTRA BIBLIOTECA!

Què hi trobareu? Desitgem que el bloc del Follet sigui una eina on trobar tot d’informació sobre la lectura i la nostra biblioteca: activitats, fons, recomanacions, visites d’autors, notícies, propostes...

ATRAPALLIBRES

Aquest curs comencem una nova aventura! Participem en el Premi Atrapallibres, que organitza el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT).
L’objectiu principal d’aquest premi és que la veu dels infants es faci sentir, donant-los l’oportunitat de fer de jurat, així com fomentar el gust per la lectura.

Aquí teniu les bases per poder participar i l’enllaç a la pàgina del ClijCAT, on trobareu tota la informació i els llibres per categories.


BASES:
1. Cal organitzar-se dins dels centres i biblioteques per grups:
a) per a 9 anys d’edat
b) per a  10 anys d’edat
c) per a 11 a 12 anys d’edat
2. Cada participant haurà de llegir TOTS ELS LLIBRES que corresponguin al seu grup d’edat. Caldrà establir debats i votacions.
3. S’haurà de donar a cada llibre una puntuació: 3 per al millor, 2 per al segon i 1 per al tercer. No es pot donar a la mateixa puntuació a més d’un llibre.
4. Les votacions s’emetran a través de la pàgina web del ClijCAT utilitzant per a l’accés el codi que el Consell els facilitarà en el moment de la inscripció i que s’haurà de conservar fins aleshores.
5. Les votacions hauran de ser col·lectives, per tant recolliran la suma de tots els vots que els Jurats hauran atorgat a cada llibre. Seran considerades nul·les aquelles en què hi hagi llibres no puntuats per un o més Jurats. 
6. Els centres docents, biblioteques i clubs de lectura que intervinguin en el Premi de Literatura  «Atrapallibres» rebran un diploma que els acreditarà com a membres del Jurat i participaran en el sorteig de tres lots de llibres (segons participin en un grup, en dos o en tres), d’uns cinquanta títols cada lot, que concediran les editorials que hauran publicat els llibres més votats.
7. Els autors i els editors dels llibres guanyadors rebran una distinció.
8. El termini per emetre les votacions dels Jurats de cada centre i biblioteca serà el dia15 de maig del 2016. El dia 16 de maig del 2016 quedarà desactivada la pàgina i no es podran emetre més votacions. 
9. El veredicte del 11è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres» es farà públic el dia29 de maig del 2016.


ClijCAT. PREMI ATRAPALLIBRES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada