Benvinguts

SIGUEU BENVINGUTS I BENVINGUDES A L’ESPAI VIRTUAL DE LA NOSTRA BIBLIOTECA!

Què hi trobareu? Desitgem que el bloc del Follet sigui una eina on trobar tot d’informació sobre la lectura i la nostra biblioteca: activitats, fons, recomanacions, visites d’autors, notícies, propostes...

LA BE

LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA

• La Biblioteca és un espai educatiu i dinàmic, que participa de l’aprenentatge, de l’adquisició de competències bàsiques, del desplegament del currículum i, especialment, del foment de la lectura. Espai educatiu que vol donar servei a tota la comunitat educativa.
La nostra biblioteca està integrada en el Projecte Educatiu de Centre (PEC).

• Les seves tasques principals són:
-       L’organització del fons.
-       La dinamització dels seus serveis: préstec, activitats, biblioteques d’aula, visites d’autors, maletes viatgeres...
-       La participació activa de l’elaboració i desenvolupament del Pla de Lectura de Centre (PLEC): foment de l’hàbit lector i de la competència informacional.

• Dotació de la biblioteca:
-       Dues mestres responsables.
-       Dotació econòmica de la Direcció del centre i de l’AMPA de l’escola.

• El fons documental està catalogat amb el programa ePergam, i classificat seguint els criteris de la sala infantil de la biblioteca del nostre poble.

• Us pedagògic de la biblioteca:
-       En horari escolar: com a centre de recursos documental, animació a la lectura, formació d’usuaris i tractament de la informació i servei de préstec.

-       En horari extra escolar: biblioteca i aula d’estudi i servei de préstec per a tota la comunitat educativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada